dijous, 8 d’octubre del 2009

Barricada: "Por La Libertad"


"Ideales de locura en su cara enredados por completo en una tela de araña. Tus ojos azules de mirada tan limpia le hicieron olvidar el miedo de huir. Qué difícil es contar los pasos que se dieron por la libertad, Qué difícil es mirar los días robados ahogados en sangre. Sin ventanas y sin puertas el pasado se condena. Qué difícil es contar los pasos que se dieron por la libertad..."

esprés d'escoltar el nou single de Barricada, ja espere amb impaciència el dia 3 de novembre. Aquest dia, els de Navarra llançaran a la venda l'obra "La tierra esta Sorda", on ens contaran la història de la guerra civil espanyola sota el punt de vista d'aquests magnífics músics.


El llistat de cançons és el següent:

01. Desfilan.
02. Sotanas.
03. Infierno de piedra (Ezkaba I) [*].
04. La estancia (Ezkaba II).
05. 22 de mayo (Ezkaba III).
06. Matilde landa.
07. Pétalos.
08. Llegan los cuervos.
09. Cierra los ojos [*].
10. Hasta siempre, Tensi.
11. Es una carta [*].
12. Suela de alpargata.
13. Los maestros.
14. Por la libertad [*].
15. Casas viejas [*].
16. Las 7 de la tarde.
17. Agua estancada [*].
18. Una lágrima en el suelo (Desfilan II).

[*] Veu principal de "El Boni".

El disc comença amb el "Cara el Sol", i el desfile Falangista, i conté cançons que giren al voltant de "Els mestres de la república", el afusellament de les 13 roses, o el bombardeig de Gernika, i anirà acompanyat d'un llibret de 184 pàgines.

"Matilde Landa, republicana, no pudieron colgar de tu pecho ni crucifijos ni sotanas. Matilde Landa, republicana, no pudieron colgar de tu pecho señales amargas. "

Salut i Llibertat!