dimecres, 13 de maig del 2009

Catalunya i Euskal Herria: Germanor al camp


Estic molt orgullós del partit d'ahir, i de les aficions dels dos clubs germans. Una mostra de com dues nacions poden dur-se perfectament basant-se en el respecte. En el respecte per la seua cultura, la seua llengua, la seua nacionalitat...Les cultures estan per a conservar-les, i no per a destruir-les.

En canvi, a l'estat dels borbons, es menyspreen aquestes llengües i aquestes cultures i s'amaguen. Una autèntica pena. Una vergonya que el monarca dels espanyols no haja aprés mai un idioma tan meravellós com el basc. Una pena que des de la nació que ens imposen no es respecten les cultures i idiomes que en ella conviuen.

I és per això per el que ahir es va xiular l'himne espanyol. I és per això (com si encara volgueren demostrar més el fàstic que senten cap a qualsevol cosa que no siga nacionalista espanyola) que ens van censurar aquesta xiulada. Una cosa que no deuria d'estar permesa en un estat suposadament democràtic.




Així es com es va veure a TV1.... I així es com es va escoltar a la ràdio SER. S'aprecia una disminució dels xiulits a la televisió de ZP? I si teniu l'oportunitat, no deixeu de veure les mostres de nacionalisme exaltat de TOTS els periòdics i televisions en castellà (o deuria de dir en espanyol?). Això que no falte! Ens pretenen fer creure que som uns mal-educats!!! Senyores i senyors.....però açò que és? Ara en La Primera estan dient que és una falta de respecte i que els que van xiular són uns desvergonyits, i en Canal Blau, i en totes les altres cadenes probablement el mateix (o pitjor). Ens bombardegen amb missatges espanyolistes les 24 hores del dia...i ens diuen a nosaltres nacionalistes!!

Sóc un poca-vergonya per xiular un himne que no respecta la meua cultura, i a un rei que s'asseu a un tro tacat de sang per un dictador ? Doncs si, sóc un poca-vergonya. En tinc poca, però vosaltres no sabeu això ni el que es.