dilluns, 21 de setembre del 2009

ESPANYA I LA SEUA APORTACIÓ MAGISTRAL A LA HIPOCRESIA




Quin fàstic i quanta hipocresia cada vegada que la selecció espanyola guanya en qualsevol esport.

El nacionalisme espanyol pega bots d'alegria, i tots proclamen lo orgullosos que estan de pertànyer a aquesta societat post-franquista que encara no ha despertat. Bufff....es per posar-se dels nervis.

I la nostra nacionalitat te que estar sempre qüestionada? Amb els feixistes del partit popular, i els socialistes feixistes...Tenim alguna cosa a fer? Ignorar-los i poc més. No solament no volen entendre que hi haja gent que no es considere per a res espanyol, sinó que ens obliguen i ens imposen aquesta nacionalitat que no desitgem.

Ens posen la cova en casa i des d'ella governen. I "la cova" ara és un aparell que pot ser mes o menys pla, i que ha sigut creat per a la manipulació de la nostra gent. Pa i circ tecnològic i esportiu. I sobretot aquí a la zona de l'Alcoià, on ens han llevat totes les veus que pugen discrepar de "la veu" que des de Madrid ens imposen.

Espere algun dia posar la televisió i poder elegir el que vull veure. De moment, he creat la independència al meu ordinador. I m'encanta!