dissabte, 26 de setembre del 2009

Si aquesta merda de gent pensa això, anem pel bon camí





I perdoneu per el titul, no trobe altre qualificatiu per a definir aquesta merda de gent. Si Risto Mejeide (o com s'escriga) pensa aquestes coses (amb l'altre llepa culs, que diuen que es president de no se on!), es per què anem pel bon camí.

Famós per la falta de respecte, per la manipulació, pel feixisme, per la polèmica, la tele-brossa espanyolista, el espanyolisme d'ultra-dreta, i que insulta, insulta i insulta. Per no parlar de la burla a l'avia morta d'una de les concursants del programa OT.

Ho torne dir: Si aquesta gent pensa això de Joan Laporta, es per què anem pel bon camí!. En tot cas, Laporta és un heroi. S'imagineu la pressió en la que es trobarà dia si, dia també? Aguantant l'espanyolisme horripilant de la extrema-dreta i la extrema-dreta-socialista espanyola?

I el Revilla no té dignitat? Que va! Prefereix parlar en Risto Mejide o com es diga, que fer-ho am Joan Laporta. Una persona que per a mi és famosa per la seua coherència i per no parlar del respecte i les bones formes.

Un crit valent: Visca Joan Laporta, Visca el Barça, i Visca la Terra!!!
Xicons...Anem pel bon camí!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.