diumenge, 27 de desembre del 2009

Música Pólvora i Trons: "Heavy: La Història del Metal"



Documental "Heavy: La Història del Metal", en valencià, i en format lliure ".ogg". Cal tenir el Firefox 3.5 per poder veure els vídeos.

"A finals dels anys seixanta, els britànics Black Sabbath, inspirats per l'entorn industrial on vivien, van donar forma al heavy metal. Una mutació del rock que va connectar immediatament amb la classe treballadora i que ha sobreviscut fins avui, reinventant-se a base de ser cada vegada més dura, més estrident i més agressiva"

El programa inclou entrevistes amb Ozzy Osbourne i components de Sabbath, Metallica, Mötley Crüe, Deep Purple, Iron Maiden, Rob Halford (Judas Priest), Dee Snider (Twisted Sister), Ronnie James Dio, Scott Ian (Anthrax), Vinnie Paul (Pantera), Lemmy Kilmister (Motörhead)...

És un documental extraordinari per entendre la història recent de la música Rock. Especial atenció a la part del "Hair Metal" dels anys 80 amb grups com WASP, Motley Crue, Poison entre altres, on es veu l'anomenada "Decadència de la societat occidental" ("The decline of Western Civilization"...)

Baixat de la web Tots Rucs.

(1)



(2)



(3)



(4)



(5)



(6)



(7)



(8)