dissabte, 27 de març del 2010

587 Kbps amb l'Amule



Així m'anava l'Amule fa uns instants, descarregant la segona part de la sèrie documental "Totes aquelles cançons", que podeu descarregar de TotsRucs, clicant ací.

Normalment, l'Amule/Emule sol baixar a una velocitat mai superior als 15O Kbps. Així que, per uns moments (i gràcies a la màgia de TotsRucs), ha baixat a 587 Kbps!! Aŀlucinant!




Descripció:

En la sèrie 'Totes aquelles cançons', a través de 13 capítols de mitja hora, es vol mostrar el perquè i la manera com homes i dones d'àmbits i professions diferents, des de diversos punts dels Països Catalans, van contribuir a crear un ampli moviment popular de redreçament i normalització de l'ús de la llengua a través de la cançó, malgrat les circumstàncies polítiques adverses. La dictadura sorgida de la victòria de Franco en la Guerra Civil va representar per a Catalunya la pèrdua de la llibertat, la desaparició de les institucions nacionals d'autogovern i una persecució desfermada contra la llengua i la cultura catalanes, condemnades pel nou règim a desaparèixer de la vida pública. En la sèrie 'Totes aquelles cançons', a través de 13 capítols de mitja hora, es vol mostrar el perquè i la manera com homes i dones d'àmbits i professions diferents, des de diversos punts dels Països Catalans, van contribuir a crear un ampli moviment popular de redreçament i normalització de l'ús de la llengua a través de la cançó, malgrat les circumstàncies polítiques adverses.