dissabte, 25 d’abril del 2009

I el foc de les fogueres de les nits de San Francés!

M'ha fet gràcia la notícia apareguda al diari comarcal "Escaparate":

Prohibido lanzar material pirotécnico el día de Sant Francesc

El Ayuntamiento ha hecho público un bando, firmado por el alcalde, José Luis Prats, en el que se prohíbe tirar cohetes borrachos, petardos o “cualquier tipo de material pirotécnico” durante la celebración de la festividad de Sant Francesc, el sábado 25 de abril.

Pot ser que anys i anys d'escoltar rock dur, blues, soul, música clàssica, ska, punk i demés música, hagen provocat un efecte devastador en les meues oïdes i estiga escoltant un soroll continu d'explosions. Altra opció es que l'ajuntament de Castalla, en lloc de contractar un segur (com en altres poblacions), haja pres el camí fàcil i estiga passant de tot per a no tindre que gastar ni un euro. Es llaven les mans per si passa alguna cosa, i així es queden més tranquils. Però en realitat no fan res.

L'ajuntament es queda sense un euro, mentre els dirigents castelluts cobren autèntiques barbàries, i mentre la població castelluda va camí dels 1.000 parats (si no ho està ja). La culpa no és solament de ZP (que també), sinó de tot el grup de polítics nefastos i ganduls que poblen la geografía peninsular!!


(la foto tan bonica és de la fira de San Isidre de Castalla...:)