dimarts, 28 d’abril del 2009

Música Pólvora i Trons: Papa Roach, Metamorphosis


POST RESCATAT

Fa un mes que el van traure, i jo sense saber-ne res!!!

Com descriure aquest àlbum en poques paraules? Doncs un disc amb molt de rock modern, comercial (per a que negar-ho) i amb un toc de rap-metal. Tornades apegaloses d'aquestes que se te claven en la ment durant tot el dia, i una veu fantàstica de la mà de Jacoby Shaddix. A mi m'encanten!

La veritat es que des d'aquell primer single, Last Resort, totalment rapejat i amb aquelles pintes de esportistes/metalers, fins a l'actual Metamorphosis, amb eixe so tan rock i eixa roba tant a lo Mötley Crüe han fet un salt abismal.

En un principi anava a ser titulat "Days of War and Nights of Love". Us recorda a alguna cançó? exacte! "Dies i nits de guerra i d'amor" de Cesk Freixas. I en realitat el disc de Papa Roach es això. Cançons de guerra, i cançons d'amor (aquestes baladetes modernes de rock que es fan ara...).

No vos podeu pedrer tampoc el seu anterior disc, The Paramour Sessions! En tindre temps, el penjaré per aquí, ja que es per a quedar-se bocabadat.

NOTA: M'han esborrat el post els de Blogger!!!! Sort que no m'han ficat en la presó ni res semblant! Doncs bé, degut a aquest gir que estan tenint les coses, a partir d'avui els discs que anem posant ací, els descarregarem de l'emule, o senzillament faré un enllaç a alguna web on es trobe aquest CD.

De moment, aquest àlbum podeu buscar-lo a la xarxa KAD de l'amule (o l'emule)!

Senzillament busqueu a l'opció KAD:

MAGICA NIT METAMORPHOSIS AMULE.zip

També podeu buscar un arxiu .torrent a la web fantàstica dels pirates: http://thepiratebay.org/ que per suposat, també està en català!!

Últimament les grans multinacionals ESTAN ASSASSINANT LA CULTURA. Com han fet, fan i faran. Els 4 de corbata, got i navalla estan omplint-se la butxaca i censurant la cultura. Segur que aquest és el camí? Jo crec que no. Posar un àlbum de música a 20 euros no pot ser el camí.

Salutacions! Per un món amb programari lliure... i cultura lliure!