divendres, 12 de març del 2010

Presentació "Històries del Paradís" de Xavi Sarrià a Castalla



Assemblea de Maulets de la Foia de Castalla (L’Alcoià)


El passat 5 de març tingué lloc la presentació del llibre de Xavi Sarrià a l’ Institut de Castalla (antic IES Enric Valor) a iniciativa de la nova Assemblea de Maulets.

La nostra assemblea es va formar fa escassos cinc mesos a mans d’uns quants joves de Castalla amb el nom de Foia de Castalla, ja que comprèn també els termes d’ Ibi, Onil i Tibi.
Nosaltres cercàvem un acte per fer-nos conèixer, i l’oportunitat no haguera pogut ser millor. Després de diversos intents, vam concretar una data perquè Xavi Sarrià (cantant i guitarrista del grup de música “Obrint Pas”) es desplaçara a Castalla per presentar-nos el seu llibre “Històries del Paradís”.

Sabíem que aquesta iniciativa agradaria a la gent, i sobre tot, als més joves. No obstant, la sorpresa fou major al veure la quantitat de persones que, a pesar del temps espantós d’aquell dia, van voler participar en aquest acte. Tot l’esforç es va veure recompensat.
La presentació fou a càrrec d’un membre de l’Assemblea i d’en Xavi. Aquest va contar nombroses anècdotes succeïdes al llarg de la seua trajectòria com a membre del grup. També va parlar sobre la seua afició a l’escriptura des de ben petit, així com l’origen d’algunes de les històries reals del llibre, i va acabar amb un torn de preguntes molt amè. Tingué un gran èxit la venda del seu llibre, el qual recomanem.

D’aquesta manera estem satisfets perquè tota aquesta gent poguera gaudir de les paraules d’en Xavi, així com de la cançó que va cantar acompanyat amb la guitarra, “Lluna de Plata”, en honor als deu anys de la mort del nostre veí Enric Valor.

Tanmateix, després de la presentació, anàrem a fer una “picaeta” i seguirem parlant amb el nostre convidat, que ens va deixar un molt bon sabor de boca, i des d’aquí li donem les gràcies, sobre tot per la seua amabilitat i dedicació.

Finalment, també volem agrair el suport per part de l’Assemblea de Maulets de l’Alcoià i de l’Alacantí, i animar a tots els joves de la Foia que vulguin participar a les nostres assemblees. Esperem que l’èxit d’aquest acte es torne a repetir aviat. Ens veiem a la pròxima!
“Assemblea de Maulets Foia de Castalla”


“On parlen la llengua que es parla a Castalla és la meua nació”
Enric Valor i Vives

1 comentari:

Anònim ha dit...

kom mola la kançoneta xè! s'ho va kurrar tela... ens ha posat el llistó ben alt xD